Performanță, confort, siguranță

Familia Volvo XC

Disponibile acum.

Familia Volvo XC

Performanță, confort, siguranță.

Disponibile acum.

Alege-ți acum modelul care te reprezintă, cu livrare din stoc.

Verifică stocul XC90 Verifică stocul XC60 Verifică stocul XC40
SOFISTICAT. SIGUR. PARTE DIN FAMILIE.

Volvo XC90

Disponibil acum.

Completează-ți stilul de viață sofisticat cu Volvo XC90, modelul care redefinește SUV-ul de lux. Cu 7 locuri confortabile, design scandinav elegant și inovație în fiecare detaliu, XC90 îți oferă siguranță, confort, eleganță, armonie, ingredientele cheie ale vieții tale. Cu sistem audio Bowers & Wilkins de înaltă fidelitate și cu detalii premium atent lucrate, Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Preț de la 60.163€ + TVA*
Solicită oferta
INTELIGENT. INTUITIV. PARTE DIN FAMILIE.

Volvo XC60

Disponibil acum.

Creat pentru confort în oraș și pentru aventură în afara lui, Volvo XC60 este SUV-ul potrivit pentru cei care știu ce vor și nu se opresc până nu reușesc. Un SUV perfect pentru succes.

Cu plafon panoramic, cameră video 360˚ și Google integrat, fiecare călătorie cu Volvo XC60 devine o experiență unică, de neuitat.

Preț de la 42.591€ + TVA*
Solicită oferta
SILENȚIOS. SIGUR. PARTE DIN FAMILIE.

Volvo XC40 Electric

Disponibil acum.

Volvo XC40 Electric, este un SUV cu care nu poți trece neobservat. Cu o autonomie electrică de peste 500 km, cu Google integrat, faruri cu tehnologie Pixel, un design expresiv, adaptabil și inteligent, cu spații de stocare pentru orice, XC40 Electric este perfect pentru agitația frumoasă din viața ta, pentru fiecare zi, pentru fiecare noapte, pentru fiecare călătorie, pentru fiecare moment!

Preț de la 43.434€ + TVA*
Solicită oferta

Explorează sistemele unice Volvo

Dotări pentru viitoarea ta mașină

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității - de exemplu, conducând printr-un tunel unde pot fi nivele mari de gaze de eșapament - mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

În plus, tot aerul, chiar dacă este recirculat, trece printr-un multi-filtru care minimizează nivelul de praf, polen și alte particule care pătrund în habitaclu. Un strat de cărbune activ face același lucru pentru mirosurile chimice, cum ar fi cele ale lichidului pentru spălarea parbrizului. De asemenea, filtrează și substanțele nocive, cum sunt particulele de gaz de eșapament.

air-img-v2

Volvo Cars App

Aplicația Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, este un serviciu care îți simplifică viața de zi cu zi și te ajută să obții mai mult de la autoturismul tău Volvo. Printre cele mai apreciate funcții de care vei beneficia, se găsește programarea la distanță a sistemului de încălzire sau răcire pentru ca atunci când pleci, să găsești o temperatură plăcută în mașină și să călătorești confortabil către o nouă destinație.

În plus, aplicația oferă informații, manuale, asistență, și pentru autoturismul conectat, starea autovehiculului și comanda de la distanță a unor funcții utile.

app-img-v2

Google integrat

Cu Google Maps integrat impecabil, informațiile din trafic în timp real și redirecționarea automată te ajută să ajungi la destinație cu mai puține bătăi de cap. De asemenea, este ușor sa accesezi Google prin comandă vocală și să obții rapid indicații de orientare sau informații despre orice. – spune doar „Hei Google” pentru a începe.

De asemenea poți utiliza Google Play pentru a descărca aplicațiile care îți pot face fiecare călătorie mai plăcută și mai confortabilă.

*Oferta este supusă unor termene și condiții. Mai multe detalii la dealerul autorizat.

Performanță, confort, siguranță

Familia Volvo XC

Disponibile acum.

Solicită oferta