Profită de ofertele My Volvo Vinter și pregătește-ți autoturismul pentru aventuri în deplină siguranță.

Alege accesoriile originale Volvo pentru a păstra eleganța și rafinamentul mașinii tale.

Suporturi pentru schiuri

Suportul original Volvo pentru schiuri, proiectat aerodinamic și confecționat din aluminiu, este potrivit pentru toate tipurile de schiuri și snowboarduri, chiar și pentru echipamente mai late, cu legături mai mari.

Datorită deschiderii practice, cu buton, a suportului de schi, încărcarea și descărcarea este ușoară, chiar dacă avem mâinile în mănuși groase de schi.

Designul și funcția suportului sunt adaptate la gama largă de schiuri și snowboard-uri moderne de astăzi. Brațele blocabile au fost echipate cu profile din cauciuc moale, care să asigure transportul echipamentului dvs. sportiv în siguranță.

Suportul flexibil este ușor de montat și poate fi atașat direct, fără alte dispozitive, în șinele cu forma T de pe suporturile de încărcare.

Alege suportul de schiuri
schi

Tăviță portbagaj

Pentru protejarea interiorului portbagajului,  alegeți covorașul original Volvo, adaptat cu compartimentul de încărcare al mașinii dvs. și cu culoarea potrivită cu restul interiorului.

Pentru a preveni alunecarea încărcăturii în timpul transportului, covorașul este acoperit cu un strat de material care crește frecarea.

Covorașul are, de asemenea, margini înălțate care împiedică scurgerea murdăriei și a apei în compartimentul de încărcare.

Este ușor de poziționat sau de scos, pentru a fi curățat și permite accesul facil la inelele de fixare.

Alege tăviță portbagaj
covor

Portbagajul exterior

Cu un aspect modern și design aerodinamic, portbagajul exterior original Volvo este foarte încăpător. Are un volum de 430 de litri, ceea ce îl face foarte practic și extrem de util.

Designul aerodinamic a fost optimizat pentru o rezistență minimă a aerului și pentru reducerea zgomotul produs de vânt, iar aspectul sportiv este îmbunătățit de vopseaua neagră lucioasă.

Cutia modernă este realizată din plastic ABS în dublu strat, ceea ce o face stabilă, durabilă și ușor de manevrat.

Portbagajul exterior se deschide ușor din părțile lungi, iar iluminarea LED integrată în capac facilitează încărcarea. Protecția anti-alunecare, prevăzută în interior, împiedică mișcarea încărcăturii și atenuează zgomotul.

Cu ajutorul dispozitivelor de prindere rapidă, portbagajul exterior de plafon poate fi montat rapid și ușor pe plafonul Volvo-ului dvs.

Alege portbagajul exterior
portb

Bare transversale

Barele transversale originale Volvo sunt ideale pentru transportul sigur al încărcăturii de pe plafon. 

Acest accesoriu este potrivit pentru instalarea rapidă și ușoară a portbagajului exterior Volvo, pentru montarea suportului pentru biciclete sau pentru echipamente sportive.

Profilul cu formă aerodinamică a fost optimizat pentru a oferi rezistență minimă la vânt, ceea ce face călătoria cu mașina mai confortabilă.

Materialele de înaltă calitate, ușurința cu care se instalează și se demontează, fac din acest accesoriu un must-have ce ne permite să păstrăm interiorul Volvo-ului la fel de confortabil și spațios, indiferent ce bagaje suplimentare avem.

Alege bare transversale
bare

Scaun pentru copii

Întotdeauna când vine vorba de Volvo, oamenii se gândesc la siguranță. Siguranța este în centrul valorilor Volvo de aproape 100 de ani. 

Cum este firesc, nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește siguranța scaunului pentru copii, care scaunul îndeplinește cerințele stricte de siguranță ale Volvo.

Volvo recomandă ca până la vârsta de cel puțin 4 ani, copilul dumneavoastră să călătorească orientat cu fața către spatele mașinii, pentru maximă siguranță.

Cu tetiera unică a scaunului pentru copii și suporturile laterale adânci, copilul dvs. va călători confortabil și în siguranță.

Tapițeria elegantă este fabricată din 80% lână, ceea ce înseamnă confort pentru copilul dumneavoastră, lâna asigurând menținerea unei temperaturi uniforme și confortabile.

Două curele de fixare sunt montate pe partea din spate a scaunului pentru copii și sunt prevăzute cu cârlige, pentru o facilă ancorare în inelele de fixare de pe podeaua mașinii.

Alege scaun pentru copii
scaune

Profită acum de ofertele
My Volvo Vinter!

Contactează-ne!