Descoperă oferta noului Volvo XC60

NOUL VOLVO XC60

Mai inteligent ca niciodată

4 ani garanție | Dobândă de la 0% | Avans 50%

Cel mai inteligent XC60.

Este SUV-ul dinamic de dimensiuni medii

Cu detaliile actualizate de design și cu Google încorporat, este mai inteligent ca oricând.

Intuitiv pentru tine.
Tehnologia avansată te ajută să îți sincronizezi stilul de condus la confortul și mobilitatea dorite.

 

Personalizează-ți complet călătoria.

Șasiul activ, cu suspensie pneumatică auto-adaptivă pentru toate roțile, face SUV-ul tău XC60 Recharge și mai dinamic și mai rafinat. Cele patru setări diferite îți permit să adaptezi șasiul astfel încât să se potrivească stilului tău preferat de a conduce.

Lasă-te pătruns de experiența premium media și audio.
Vorbește cu Google în mașina ta SUV XC60 Recharge, pentru a da comenzi fără a-ți folosi mâinile. Prin intermediul unei interfețe intuitive, te poți bucura de divertisment și poți păstra legătura cu prietenii, familia și colegii folosindu-ți doar vocea. Cu acces la aplicațiile de pe Google Play și un sistem audio opțional Bowers & Wilkins, tu, mașina și universul tău sunteți mai aproape ca oricând.

Emisii reduse, fără compromisuri.
Electricitatea adăugată mașinii tale dă naștere unui plug-in hybrid care ține cont de viitor fără a compromite experiența prezentului. În modul Pure electric, călătoria ta zilnică poate deveni mai atentă cu cei din jur, cu zero emisii.

img-grid-1
img-grid-2
img-grid-3

Cu Noul XC60 beneficiezi de:

Preț de la 38 036 € + TVA | 4 Ani Garanție | Google Assistant

Solicită un Test Drive

Prețul comunicat pentru modelul XC60 cu TVA inclus este de 45,262 Eur și corespunde versiunii XC60 MY22 B4 (Petrol) AT8 FWD Momentum Pro, oferta este disponibilă până pe 30 Noiembrie 2021, sub rezerva modificărilor comunicate de producător în acest interval.